Biografia

Biografia

 

 

Nascut a Caldes de Montbui, Barcelona, des de petit acompanyava els meus pares viatjant per Europa en cotxe, anant a l'aventura, sense res programat, fent fotografies amb una petita Agfamatic Pocket 4400 i on ja buscava només el paisatge sense humanitzar. Crec que gràcies a aquesta infantesa sempre m'ha apassionat viatjar, descobrir i explorar nous paisatges, que avui en dia intento immortalitzar amb una càmera Canon 5d mKIII.

Tot i que em considero paisatgista, últimament m'agrada explorar en el procés creatiu doncs és una fotografia més personal. 

 

Nacido en Caldes de Montbui, Barcelona, desde pequeño acompañaba a mis padres viajando por Europa en coche, yendo a la aventura, sin nada programado, haciendo fotografías con una pequeña Agfamatic Pocket 4400 y dónde ya buscaba el paisaje sin humanizar. Creo que debido a esta infancia siempre me ha apasionado viajar, descubrir i explorar nuevos paisajes, que hoy en día intento inmortalizar con una cámara Canon 5d mKIII.

Aunque me considero paisajista, últimamente me gusta explorar en el proceso creativo pues es una fotografía más personal.

 

 

 

 

Reconeixements i Premis

Reconocimientos y Premios

 

2015

1er Premi "Rallye Segura Viudas" categoria Art Creatiu

2016

Finalista "Golden Turtle" categoria Art Creatiu

Finalista "Montphoto" categoria Paisatge

Finalista "Nature Talks" categoria Ocells

Finalista "Nature Tallks" categoría Paisatge

Finalista "Terre Sauvage" categoria Ocells

1er Premi i medalla d'or FIAP  "Narava" categoria Paisatge

1er Premi "Rallye Segura Viudas" categoria Animals

3er Premi "Floración del Tajinaste" categoria Macro

2 Finalistes "Floración del Tajinaste" categoria Macro

 

 

 

 


contenidos © Esteve Garrigasite by Bluekea